Waarom kiezen voor all on six?

Het spreekt voor zich dat we allemaal willen kunnen rekenen op een gebit welke over een uitstekende uitstraling beschikt. Dat is een uitdaging, want alles wat we eten en drinken zou in de praktijk zomaar een significante impact kunnen hebben op ons gebit. Wanneer er sprake is van een slecht gebit kan dat niet alleen de uitstraling van je gezicht beïnvloeden, bovendien zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat dit het kauwvermogen aanzienlijk kan beperken. Vooral dit laatste met alle gevolgen van dien. Ben jij ook één van de vele personen die geconfronteerd worden met een slecht gebit? Dan zou de all on six behandeling voor jou de perfecte oplossing kunnen betekenen.

Er wordt geen gebruik gemaakt van een verhemelteplaat

Het eerste voordeel waar je bij deze behandeling op kan rekenen heeft te maken met het gegeven dat er geen gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde verhemelteplaat. Bij een regulier kunstgebit is dat wel degelijk het geval. Sterker nog, in de praktijk geldt dat dit één van de vaakst aangehaalde nadelen is welke is verbonden aan een standaard kunstgebit. Doordat deze ontbreekt bij het toepassen van de all on six behandeling zal je tot de vaststelling komen dat deze heel wat comfortabeler zal aanvoelen. Eén van de belangrijkste eisen welke met recht en reden worden gesteld aan een (kunst)gebit is dat ze zo comfortabel mogelijk aanvoelt. Als je kiest voor een all on 6 behandeling zal je kunnen vaststellen dat dit zeker en vast het geval is. 

De prothese zal niet loslaten of verschuiven

Voor verschillende oplossingen die er bestaan voor wat het herstellen van je gebit betreft geldt dat je er het risico mee loopt dat ze bijvoorbeeld gaat schuiven of los komt te zitten. Dat is ontzettend vervelend. Bovendien kan dit in de praktijk zomaar leiden tot gevaarlijke situaties. Niets van dit alles bij een all on six behandeling. De kans dat de prothese los raakt of komt te verschuiven is bij deze behandeling dan ook zo goed als verwaarloosbaar. Ook dit zal ongetwijfeld bij zeer veel mensen als muziek in de oren klinken. Sterker nog, in de praktijk kan er worden vastgesteld dat ontzettend veel mensen dit zelfs aanzien als één van de belangrijkste redenen om ervoor te kiezen om een dergelijke behandeling te ondergaan. Hou hier dus absoluut zeker rekening mee.

Je tanden voelen origineel en authentiek aan

Ongeacht de oplossing waarvoor je kiest voor wat je gebit betreft, je zal in de praktijk altijd kunnen vaststellen dat het geheel anders aan zal voelen. Het is dan ook vooral een kwestie van zo optimaal mogelijk het originele gevoel van je tanden te kunnen benaderen. Dat is in de praktijk zeker wel mogelijk. Het ondergaan van deze all on six behandeling zorgt er namelijk voor dat je met absolute zekerheid kan rekenen op een authentiek gevoel dat deze van authentieke elementen behoorlijk sterk weet te benaderen. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, je kan bij het ondergaan van de all on six behandeling zeker en vast rekenen op een groot aantal ontzettend interessante voordelen.

Liever een all on 4 behandeling? Deze is ook gewoon mogelijk.